Yksi parhaista perinneruuista on poronverestä,ruisjauhoista ,sipulista ja suolasta keittämällä tehdyt kampsut ja kunnon läskikasike,piimän ja aidon rieskan kanssa.
Lisää poronvereen puoleksi vettä,sitten murskattua sipulia ja sopivasti suolaa ja tee se taikinaksi riittävällä määrällä ruisjauhoja,kaulitse levyksi ja leikkaa ruuduiksi tai paina juomalasilla pyöreitä kampsuja,keitä riittävästi.
Tee kunnon läskikastike sianlihasta ,niin saat kunnon perinneruokaa.
Kapsuja, läskikastikkeella.
Varsikokki.
0
142
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 632604
- 681772
- 241597
- 201530
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096