Aloittelevana kokkina pyytäisin apua rasvassa paistamiseen.
Esim. siis munkkeja olisi tarkoitus tehdä, mutta ei ole mitään tietoa
miten homma toimii. Apua?
Rasvassa paistaminen
1
206
Vastaukset
- äiti leipoo
Munkkirasva kattilaan, kuumenna rasva niin, että poreilee. Laita pieni pala vaaleaa
leipää tai pullaa rasvaan, jos se nousee pintaan ja ruskistuu kevyesti on rasva
sopivan kuumaa. Älä laita rasvaan liikaa munkkeja tai muuta paistettavaa, rasva
jäähtyy ja imeytyy paistettavaan tuotteeseen. Paista pieniä eriä kerraallaan. Ota munkit reikäkauhalla tai pitkävartisella haarukalla lautaselle, jossa on pala talouspaperia.
Liika rasva imeytyy paperiin ja tämän jälkeen kierittele munkit sokerissa. Jos pakastat
munkkeja jätä sokeri pois ja sokeroi vasta lämmitämisen jälkeen, ovat kuin juuri paistettuja.
MUISTA: Ole varovainen kuuman rasvan kanssa ja varaa esim.iso kattilan kansi
lähelle, jos rasva kuumenee liikaa ja syttyy palamaan. Muista myös,että vesi ei auta tässä tapauksessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692733
- 632674
- 681792
- 241627
- 201550
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91490- 151392
- 481247
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81207