Minä teen ruispuolukkapuuron näin:
Jauhan jyvät omassa pienessä myllyssä ja vispaan ne kiuhuvaan veteen. Sitten kun koostumus muutaman minuutin jälkeen näyttää hyvältä, laitan puolukkasurvoksen sekaan. Sitten annan vielä hautua muutaman minuutin ja syön.
Suhteen ovat
1 l vettä
ripaus suolaa
2 dl jyviä (en ole muuten muistanut mitata paljonko olisi jauhoina, mutta veikkaan että ei kyllä kolmea desiä)
2 dl puolukkasurvosta
1,5 dl sokeria
Miksi kaikissa ohjeissa kehotetaan hauduttamaan vähintään puoli tuntia, uuniversioissa jopa 4h!
MInusta puuro on todella hyvää jo vähällä haudutusajalla, enkä ole huomannut mitään mahaoireita puuron syönnistä.
Mitä etua siis on pitkästä haudutuksesta? Vai onko jopa haitaa vitamiinikadon vuoksi? Tai mitä haittaa voisi olla lyhyestä haudutusajasta?
Ruispuolukkapuuro. Miksi pitäisi hauduttaa?
Puuronkeittelijä
1
221
Vastaukset
- suoles toiminta
kuule kaikkia kiinnostaa ihan älyttömästi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 953313
- 883063
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä201883- 681882
- 321809
- 211721
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi341409Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91329- 481327