Elikkäs on siis 25L pönikkä viiniä tulossa ja loppua kohti ollaan.
Nyt ongelma on miten saan kotikonstein kirkastettua viinin?
Muutakun laittamalla astiasta toiseen ja odotella että moska laskeutuu?
Ja onko käyminen loppunut kun hiilidioksiidit ovat kuplineet?
HedelmäViini HomeMade
4
295
Vastaukset
- Pysäytin
Ei muuta kun käymisen pysäytin sekaan ja odottelemaan. Kyllä se siedettävästi selkeytyy silläkin. Kestää tosin useita päiviä.
- maisteri23363452f
heitän piihapon vaan astiaan litkujen sekaan? ei ole terveydelle haitallista kun jää sinne?
- En tunne tota
Mä en tiedä mitä se piihappo tekee tai mitä käymisen pysäytin oikeastaan on, mutta tuossa on luettavaa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Piihappo
Voihan sen pysäyttimen ja kirkastimen laittaa vaikkei lappoaisikaan. Kyllä se moska aikanaan pohjalle laskeutuu. Kestää vaan kauemmin kun sen kirkastimen sekoittaa kuolleen hiivan kanssa uudestaan samassa pöntössä. - 2+2
1. Laita pönttö kylmään.
2. Lappoa.
3. Lisää pikakirkaste.
4. Odota 5-7 vrk.
5. Lappoa uudelleen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096