Säilyykö mehustettu karpalo mehu ilman sokeria kellarissa?
Karpalo mehu!
1
2088
Vastaukset
- näin ikkäseen
Puolukkajuoma
1 kg marjoja,
1,2 l vettä.
1/4 tl viini- tai sitruunahappoa,
sokeria 300 g/1 l mehua
•Survo peratut marjat survimella, teho- tai sauvasekoittimella tai sosemyllyllä. Kaada vesi marjasurvoksen päälle.
•Liuota viini- tai sitruunahappo pieneen vesimäärään ja lisää survokseen.
•Anna seoksen seisoa kaksi vuorokautta viileässä, sekoita muutaman kerran.
•Siivilöi mehu siivilävaatteen läpi.
•Mittaa mehu ja sokeri. Lisää mehuun sokeri ja sekoita, kunnes se liukenee.
•Pullota.
•Tarjolle tuotaessa mehu laimennetaan 1:1.
Happamista marjoista valmistettu mehu säilyy hyvässä säilytyspaikassa ilman pastörointia jouluun saakka. Pastöroimalla tai pakastamalla se säilyy aina seuraavaan satokauteen asti.
Tällä ohjeella voi valmistaa juomaa punaherukoista, karpaloista ja variksenmarjoista.
Jälkimehu marjamassasta
Tähteeksi jääneen marjamassan voi jauhaa sosemyllyllä, maustaa sokerilla ja pakastaa. Toinen mahdollisuus on lisätä soseen joukkoon vettä, kuumentaa ja siivilöidä. Mehusta voi tehdä kiisseliä ja puuroja ja ylimäärä on kätevintä pakastaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881527
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101400- 781323
- 691230
- 1151119
- 751001
- 69941
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255930Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o17880- 34846