Onko kotiviini kirkastuksen ja mahdollisen jälkimakeutuksen jälkeen heti juotavaksi sopivaa, vai pitääkö antaa kypsyä?
Hetikö juomaan?
3
177
Vastaukset
- nimimerkki10
Mikään pakkohan ei ole kun kerran kuolla elämässä, mutta se paranee jos annat seistä. Ihan oman maun mukaan.
- Tietotaitoa jakamaan
Jos jaksaa juoda vähän sakkaista kotiviiniä ja saada outoa makua sen mukaan?
Pahimmassa tapauksessa voi saada vatsavaivaa? Kokemukseni mukaan 2-3 viikon kuluttua pullottamisesta voi nauttia. Aikaisintaan voi ottaa melko heti pullotuksen jälkeen, jos satsi on erittäin kirkas lapotuksen jälkeen?
Mutta uusimmat käymispakkauksen aineet ovat parempia verrattuina pari vuotiseen. Esim. vaahdon poistaminen helpottuu... Se vaahto vaan äkkiä poistuu runsaan kaatamisen aikana saavista toiseen.
Niin, jokainen taaplaa tyylillään! - 999
Anna sen kypsyä pitkään rauhassa. Sen jälkeen kaadat sen vessasta alas, niin selviit pitempään!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tZmDWltBziM
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742862
- 642743
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171619- 201580
- 181454
- 481287
- 381253
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91239