juuri laittelin uuniin moussakaa -valion reseptilla valmistettuna, kun huomaan muiden lukijoiden kommentit: kypsentäkään munakoisoja ensin hieman pannulla, muuten ei tule kypsää. Että laittoi sitten riemastuttamaan. Miksi Valio ei ole korjannut ohjetta, kun on saanut jopa kahdelta sivustonsa lukijalta siihen kommentin.
Yritin itse laittaa valion verkkopalvelun palautesivujen kautta palautetta, mutta sitähän ei saa lähetettyä, ilman, että on "sukutaulu" ilmoitettuna.
mutta tosiaan täältä löytyy muillekin - http://www.valio.fi/reseptit/kreikkalainen-moussaka/
pettykää :)
kivat nettireseptit valiolla
2
174
Vastaukset
- Panhandle
Vähemmällä rasvalla selviät, kun "itketät" munakoisoviipaleet ensin suolalla (noin puoli tuntia, sitten kuivaus talouspaperilla), sivelet ne oliiviöljyllä ja laitat uuniin 250 asteeseen niin pitkäksi aikaa, että vähän mustuvat. Paistetut viipaleet ladotaan sitten vuokaan vuorotellen juusto- ja jauhelihakastikkeen kanssa.
Näin neuvoo Merja Tuominen-Gialitaki Kreetalaisessa keittokirjassa, jonka ohjeella olen musakat tehnyt. Paitsi että käytän munakoisoa enemmän kuin ohje neuvoo, koska se on minusta musakan tärkein ainesosa ja pidän siitä. Perunaa ei tässä ohjeessa ole ollenkaan.
Juustokastikkeeseen olen käyttänyt mustaleima-Emmentalia, koska siinä on voimakkaampi maku kuin Polarissa. Oikeasti kuuluisi käyttää kreikkalaista kovaa juustoa, mutta sellaista ei meikäläisistä kaupoista juuri löydy. - Anonyymi
Katsoin yhden keiton valmistusta... ihan päin honkia valmistusprosessit... itse en tee niin tyhmästi...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742902
- 642763
- 681812
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171649- 241647
- 201590
- 191488
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249