Kumpaa kannattaisi lähteä opiskelemaan ammattikoulussa, hotelli-ravintola ja catering-alaa, vaiko elintarvikealan perustutkintoa? Molemmat kiinnostavat oikeastaan yhtä paljon, enkä osaa päättää. Kumpi työ on esim. rankempaa, kummassa paremmat etenemismahdollisuudet ja entäs työllisyys?
Jos opiskelisin ravintola-alaa, niin olisiko hyödyllisempää opiskella ammattikoulussa vai amk:ssa restonomiksi? Olen käynyt lukion ja opiskellut sen jälkeen korkeakoulussa, mutta ala tuntuu väärältä.
Kiitos vastauksista!
Kokiksi vai leipuri-kondiittoriksi?
Sailor_Moon
1
156
Vastaukset
- 6+16
Elintarvikealaa. Ekana vuonna on sekä ruuan valmistuksen tunteja ja leipomotunteja. Saat kokemusta molemmista ja tokana vuonna lähdet suuntautumaan leipuri-kondiittoriksi tai elintarvikkeiden valmistajaksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Epäily: Oppilas puukotti kolmea Pirkkalan koululla
Tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin kolme oppilasta on loukkaantunut puukotuksessa Pirkkalan Vähäjärven koululla. Myös e993075- 1041941
Jos olisit täällä
Tosin en tiiä miks oisit. (Ja hävettää muutenkin kun ei muka muulla tavoin osaa kertoa tätäkään) Jos jollain pienellä331889- 1211763
- 1461736
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla161679- 851597
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2871423- 1231341
Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o241210