Millanen rakenne pitää olla tollasissa isoissa pyrstöissä? Nimen omaan siis raaoista kypsennetyissä. Mä haluisin oppia tekeen hyviä pyrstöjä, mutta tuntuu että jos kypsennän pyrstöt just ja just kypsiksi, rakenne on sellainen pehmeä ja purastessa sellanan raksahtava ja rusahtava, eikä ollenkaan kalamainen. Kun niitä kypsentää oikeen kunnolla 2-3 minuuttia per puoli niin silloin ne on sellaisia kovempia ja ns. mureempia ja lohkeilevampia. Olipas hyvin kuvailtu tuo loppu mutta niitä kokannut varmaan ymmärtää. Kumpi noista on oikea tapa? jos tuo eka niin sillon en ole ravunpyrstöjen ystävä. Jälkimmäinen vaihtoehto on mielestäni hyvä, mutta onko yleisesti liian kypsää jos 2-3 minuuttia per puoli.
Jättikatkaravun tai tiikeriravunpyrstöt rakenne
Rapumies32
2
147
Vastaukset
- kokeilemalla onnistu
- katkisskraba
Pari minuuttia per puoli riittää aivan mainiosti riippuen tietysti käyttämästäsi paistolämpötilasta. Wokatessahan käytetään korkeaa lämpöä, joten pari minuuttia pannulla on ihan riittävä aika.
Muistithan poistaa suolen ennen kypsentämistä - se tahtoo unohtua niin usein myös tseffeiltä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692663
- 632614
- 681772
- 241597
- 201530
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251106