Ihan vaan ajattelin jakaa havaintoni vinkiksi muille:
Kaikkihan tietävät, että vähän vanhemmat kananmunat vaahdottuvat paremmin kuin ihan tuoreet? Noh, olen lisäksi huomannut että ruokokidesokeri vaahdottuu munien kanssa PALJON paremmin ja PALJON nopeammin kuin tavallinen valkoinen sokeri, johtuneeko ruokokidesokerin isommista rakeista? Kuka tietää? Onko joku huomannut saman? Vaahdottumista nopeuttaa jo pienikin määrä ruokokidesokeria, esim jos ohjeessa on 2dl sokeria, laitan 1,5dl tavallista ja sen 0,5dl ruokokidesokeria.
Bonuksena tulee vielä tumman sokerin hieman erilainen maku! :)
Sokerin ja kananmunien vaahdotus
Harhaako?
0
329
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1041891
Epäily: Oppilas puukotti kolmea Pirkkalan koululla
Tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin kolme oppilasta on loukkaantunut puukotuksessa Pirkkalan Vähäjärven koululla. Myös e581699Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla151641- 1441639
- 1031599
- 851577
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2851337- 1191279
Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o241150- 691111