Laitan joskus jääteehen ripauksen ruokasoodaa poistamaan kitkeryyttä, mutta vaikuttaako ruokasooda huonolla tavalla antioksidantteihin tai muihin teen terveellisiin ominaisuuksiin?
Jostain luin myös, että jääpalatkin manipuloisivat kemiallista koostumusta niin, ettei elimistö enää saisi hyödynnettyä polyfenoleita tms. Mahtaakohan tuo pitää paikkaansa?
Ja entä säilyttäminen sitten. Jääteetähän ei juoda tuoreeltaan, vaan se täytyy jäähdyttää jääkaapissa ensin. Se siis juodaan 2h-2vrk kuluessa valmistamisesta, jos ei vielä myöhemminkin. Miten käy superfood ominaisuuksien?
Tuhoaako ruokasooda
antioksidantit?
0
186
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1043414
- 883093
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä201953- 691916
- 391898
- 221766
- 241697
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi341459Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91349- 481337