Onko kellään tietoa Ebixan turvallisuudesta? Isoäitini aloitti muutama viikko sitten syömään Ebixaa Alzheimerin taudin hoitoon. Hänellä oli kakkostyypin diabetes ja flimmeri eli eteisvärinä. Pahoinvointi ja passiivisuus lisääntyivät Ebixa-kuurin aikana.
Hän kuoli viime yönä. Yritin etsiä netistä tietoa mutta en löytänyt kunnollista tietoa, miten paljon kuolleisuutta lääke aiheuttaa. Kyse on ilmeisesti melko uudesta lääkkeestä. Sanoimme hoitajille lähes päivittäin (kävivät kolme kertaa päivässä) että vointi heikkenee, pitäisiköhän lääkekuuri lopettaa. Suomalaisella hoitomentaliteetilla en tiedä miten lääkkeet määrännyt lääkäri ajatteli. Sanoi että ongelmia voi olla kuurin aluksi mutta kyllä oireet vähenevät. No, eivät vähentyneet.
Voiko olla että Ebixan syöttäminen olisi aiheuttanut esim. sydänongelmia tai flimmerille tyypillisiä tuoksia, tai munuaisongelmia? Kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta ennen hoitoa hän kykeni esim. ulkoilemaan ja lähti spontaanistikin kerrostalonsa alakertaan ja lähikaduille. Ebixan jälkeen hän passivoitui ja muuttui huonovointiseksi. Kuolemista edeltävänä yönä hän ripuloi ja seuraavana päivänä oksensi:
Tietämättä varmaa kuolinsyytä, pyydän kommentteja miten Ebixa on toiminut. Lisäksi suosittelen harkitsemaan tarkkaan Ebixa-lääkitystä mikäli omaisellanne on muita terveysongelmia. En halua mitään paniikkia lietsoa kuitenkaan - kuten sanottua, en tiedä kuolinsyytä.
Ebixan turvallisuus
3
214
Vastaukset
Meillä ollut Ebixa vuosia.En nyt voi sanoa että hän passivoitui,yleensä menee kuukausia ennenkuin ebixa antaa vastetta.Ei se muutamassa viikossa vielä toimi,ainakin näin minulle kerrottiin.
Jotain häikkää tuli maksan ja munuaisten kanssa,ei saatu selville mikä lääke vauroitti.
Jos hänellä ollut eteisvärinää,odottakaa nyt kuolinsyytä.Lääkkeen ohjeissa kyllä lukee että pitää noudattaa varovaisuutta jos on maksa,munuais ja sydänoireita ja jatkuva kontrolli.Toivottavasti saat selvyyttä asiaas.
Mutta näin yleisesti,suosittelen että maksakokeita niille jotka näitä mussuttaa,nämä ei kyllä mitään karkkeja.- elämä on
Vitamin D may reduce the risk of dominantly inherited Alzheimer’s disease
http://blog.vitamindcouncil.org/2012/07/25/vitamin-d-may-reduce-the-risk-of-dominantly-inherited-alzheimers-disease/
Useat tutkimukset viittaavat siihen, että Alzheimerin tautiin sairastuneilla on kovin vähän D-vitamiinia seerumissaan. Mitä pienempi S-D-25-lukema on, sitä suurempi taudin riski. Ja kääntäen D3-vitamiini ehkäisee ja jarruttaa tautia. S-D-25:n tulisi olla 75–150 nmol/l, mielellään vähintään 126 nmol/l. Siihen pääseminen edellyttää vähintään 100µg päiväannoksen nauttimista.
D-vitamiini ja Alzheimerin tauti
Monet ravintolisät voivat ehkäistä ja jarruttaa Alzheimerin tautia. Näihin ravintolisiin kuuluvat eritoten berberiini, fosfoseriini, karnosiini, E-EPA ja D-vitamiini. Viimemainittua on tutkittu Turkissa Istanbulin yliopistossa. Tulosten mukaan D-vitamiini ehkäisee Alzheimerin taudille tunnusomaisten amyloidi-? (A?) -paakkujen muodostumista aivoissa sekä vähentää inflammaatiota ja nitrosatiivista stressiä. Tutkijat ehdottavat D-vitamiinilisää Alzheimerin taudin ehkäisyyn ja hoitoon. Tässä on syytä huomata, että raportin julkaisi Alzheimerin tautiin erikoistunut tiedelehti.
Suomessa Muistiliitto ja johtavat neurologit ovat vuosikymmeniä vastustaneet ankarasti kaikkia ravintolisiä ja myötävaikuttaneet siten muistisairauksien yleistymiseen ja aiheuttaneet siten muistisairaille korvaamatonta vahinkoa.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23624519
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=17
Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.
Suomi on täysin kehitysmaa, kun ennaltaehkäistään tai hoidetaan eri sairauksia ravinnolla ja korjaamalla ravintoainepuutokset. Niinpä lääkärikoulutuksessa onkin pitkään, siihen sisältyvässä yhden opintoviikon laajuisessa ravitsemustieteen osiossa käytetty Diabetesliiton ja Leipätiedotus ry:n kustantamaa virallista ravitsemusoppia, jolle ei ole vaihtoehtoa. Vastavirtaa kulkevia tutkijoita ja lääkäreitä on pidetty tärähtäneinä kummajaisina ja vastuuttomina kansankiihottajina.
Tuloksekkainta terveydenhuoltoa on ennaltaehkäisevä. On harmillista, että julkisuudessa levitetään mm. THL:n toimesta yksipuolista ja perätöntä tietoa ravinnosta ja ravintolisistä aiheuttaen sekaannusta ja turhaa huolta kuluttajien keskuudessa.
Koululääketieteellä on paikkansa, mutta niin kauan kun ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei tunnusteta, ovat koululääketieteen lääkärit melko kyvyttömiä auttamaan ihmisiä lukuisissa eri sairauksissa ja siten tuleekin hoidetuksi vain oireita, eikä potilas parane.
”Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi” –Hippokrates
Dr. Mathew Mizwicki - Vitamin D & Alzheimer's Prevention
https://www.youtube.com/watch?v=djvE9mhIjUI&feature=youtube_gdata_player
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742912
- 642763
- 681812
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171649- 241647
- 201590
- 191498
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249