Tilasin Turussa Eerikinkadulla olevasta ravintolasta vasikanfilee annoksen kypsäksi paistettuna. Liha oli jänteistä ja sitkeää. Eikai Suomessa vasikoita kukaan teurasta ketjuravintoloille? Luulisi vasikan lihan olevan pehmeää ja mureaa. Veikkaan että lihapalani oli peräisin loppuunlypsetystä lehmästä. Miksi ravintolat mainostavat listoillaan vasikan ja härän lihaa, jos se on peräisin sonnista tai vanhasta lehmästä? Eikö se ole petosta asiakasta kohtaan?
vasikanfilee ravintolassa
holideiin
2
172
Vastaukset
- Mesu2
Ei ole, sitäpaitsi härkä ja sonni on sama asia, toisella ei vaan ole toimivia vehkeitä, lisäksi ei kukaan voi olla niin tyhmä, että tilaa vasikan filettä kypsänä ravintolassa, itse olisin ainakin kieltäytynyt tekemästä.
- kateenkorvaa
Vasikkaa tuodaan meille pääosin ulkomailta, koska täällä lihakarja teurastetaan pääosin puolitoistavuotiaana. Vasikka on pääosin mureaa lihaa, toki riippuen aina mikä ruhonosa on kyseessä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881567
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla121440- 981390
- 691250
- 1161150
- 931114
- 69961
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n256958Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18925- 37897