Mitä jauhoja kannattaa käyttää pizzapohjiin, kebab-pitaleipiin ja rullakebabeihin, jos tarkoitus on tehdä terveellisempi vaihtoehto? Onko normaaleja puolikarkeita vehnäjauhoja ja durumvehnäjauhoja parempi vaihtoehto hiivaleipäjauho?
Pizzoista ja kebabeista saa muuten tehtyä todella terveellisiä versioita, mutta tuon pohjataikinan haluaisin myös terveellisemmäksi. Kokojyvägrahamjauhoista kun ei oikein saa syötävän makuista pohjaa.
Paras taikinajauhovaihtoehto (pitaleivät, pitsapohjat jne.)
5
363
Vastaukset
- JuutalaisetOvatRotu
Erikoisvehnäjauhot toimii hyvin. Luomuna on terveellisempää.
- ei mee noin
Erikoisvehnäjauho on melkein samaa paskaa kuin tavallinen karkea vehnäjauho. Kyllä hiivaleipäjauhossa sentään on ravintoaineita huomattavasti enemmän.
Luomulla ja normaalilla ei ole ravintoaineiden kanssa mitään tekemistä, saman verran ravinteita.
- JuutalaisetOvatRotu
Pizzan idea on, että se maistuu hyvältä. Sen takia kannattaa käyttää hyvän makuisia jauhoja. Luomussa on yleensä vähemmän myrkkyjä. Jos ei syö pizzoja liian usein, niin pohjan jauhoilla ei ole käytännössä mitään merkitystä terveyden kannalta.
- paras on
Hiivaleipäjauho on ihan samanmakuista kuin tavallinen erikoisvehnäjauho tai durumjauho, mutta sisältää paljon enemmän ravintoaineita. Ei mene edes maha sekaisin kuten tavallisesta puhtaasta vehnäjauhosta.
- on hyvää
Todella hyvä pizzapohja, joka ei maistu kananmunalle
5 kananmunaa
vatkaa valkuaiset vaahdoksi
sekoita keltuaiset varovasti joukkoon
levitä pellille leivinpaperin päälle
paista 200 astetta 15 min
lättää päällysteet ja paista 15 min
valmis
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742912
- 642763
- 681812
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171649- 241647
- 201590
- 191498
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249