Mikä on oikea henkilömitoitus keittiötyössä? Mistä saisin sen selville?
Keittiö
4
194
Vastaukset
- cheffi
millaisesta keittiöstä puhut? Valmistetaanko keittiössä paljon ruokaa? Onko kyse ravintolasta vai suurtaloudesta?
- kiitos..
Reilut sata annosta päivittäin. Joka päivä on lounasaika.
Keittiö on ns keskuskeittiö. Ruokaa menee päiväkodille kuin myös vanhuksille.
Välillä on erilaisia tilaisuuksia, kokouksia yms...- cheffiii
Minulla ei ole kokemusta johtamisesta mutta luulisin ainakin kolmen kokin pärjäävän.. Tilaisuudet on sitten asia erikseen. Riippuu paljon minkä kokoinen tilaisuus on kyseessä ja miten ruoat valmistetaan ja niin edelleen. Oletko käynyt mitään esimieskoulua tai vastaavaa? Siellä varmaan oppisi nuokin jutut..
- tiskari1
Olen ollut tiskaamassa monessa paikassa ja 100 asiakasta päivässä on pienimmästä päästä. Jos ruokaa myös syödään paikan päällä niin sellaisessa paikassa on yleensä yksi ammattitaitoinen kokki ja yksi kassatarjoilija joka hoitaa buffan, sekoittaa mehut tiivisteestä ja auttaa keittiössä sen verran kun tarvitaan. Kiireisimpinä päivinä on tiskaaja 4-5 tuntia, jos on vähemmän asiakkaita kuin tavallista niin kokki ehtii itse tiskaamaan.
Paikoissa joissa tehdään 300 annosta päivässä on yleensä yksi kokki, yksi rtt ja yksi tiskaaja tai toinen rtt joka tekee salaatit ja tiskaa lopun ajasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682590
- 622552
- 681752
- 241577
- 201490
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91430- 151352
- 381213
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81157- 251076