karhunlihasäilyke
miten valmistat ?
2
294
Vastaukset
- otsoa kunnialla
Karhun liha on tummaa ja sen syyrakenne on karkeaa. Karhun lihasta voi valmistaa kaikkia perinteisiä liharuokia aina rosvopaistista lihakeittoon, kunhan vain muistaa, että ainutlaatuiset mausteet ovat jo lihassa mukana
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881517
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101380- 751166
- 1151109
- 681085
- 75981
- 68905
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255900Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12831- 33813