jos laittaa paistopussissa,mutta mikä uunin lämpötila olisi sopivin ,että onnistuu.
Tuleeko sorsasta hyvää ja mureaa
7
1143
Vastaukset
- ajattele itsekin
Paistopussissa pysyy kosteus. Sorsasta tulee kyllä mureaa, mutta ei rapsakkaa pintaa, koska se on ikään kuin höyryllä kypsytetty.
Laita vaikka 175c. - Mitenkäs haulit
Haittaako haulit lihassa syömistä? Luulis olevan vaikea löytää.
- linnuliha
http://ruoka.fi/reseptit/sorsapaisti#Scen_1 kerran söin fasaania ja kyllä haulit näkyi eli ne sai helposti eroteltua
hauska nettipeli/keskiaika ruokaa http://simsimaa.net.ee/SimsMedieval/3kesk-nipid-toit-loke.htm - asteitareilusti
500
- ammatti.kokki
Sorsa pyöritellään kuumalla valurautapannulla mausteet on hierottuna sorsan pintaan. Rasvaa, sekä lopussa voita paistamiseen. Sen jälkeen sorsa kuumaan uuniin 200c ja lämpöä vähennetään 165-175.
Lisäksi sorsalle tehdään pannulla sillä aikaa valeluliemi, jota sitten hierotaan paiston aikana vähintään 3 kertaa, ettei tipu pääse kuivumaan.
Makua tulee siitä pannusta, jossa se sorsa on paistettu.- ammatti.kokki
Sitten kun liha irtoaa luista hampailla riipimällä on tipu kypsä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881607
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla151501- 981400
- 1191325
- 691270
- 1161160
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2601010- 69981
Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18955- 37937