Tein omenoista Hinkongista ostetulla valmisatsilla kotiviinä. KAikki meni hyvin, mutta kirkastamisen jälkeen huomasin, et ei oo paljon makua ja on aika kuivaa. No lisäsin sokeria 0,8 kg ja jotain Pirkka omenapäärynä tiivistettä.
Nyt avasin astian ja yllätys!
Koko sammion oli täynnä ikaankuin levää. Sellasta ihan ku sammakoinkutua, mut väriltään samanväristä ku viini. Sitä ol pohjalla, keskellä ja pinnalla.
Lapposin toseen sammioon siivilän läpi. Siivilään jäi vain sellasta hyvin pehmeätä sakan tapasta.
Viini maistuu hyvältä eikä haise.
Laitoin nyt ulos rappusille kirkastuu!
Onko kellää tietoa mistä on kyse?
Jotain kasvustoa kelluu valmiissa satsissa?
pohjoishelsinki
2
214
Vastaukset
- arvelua
Laitoitko entsyymiä?
Oliskohan se ollut pektiiniä ? - Erä-Jorma
Ainakin jos lantraa marinolia mehulla niin mehusta tulee sellaista kiisseliä kun tarpeeksi kauan on lasissa! Varmaan kinkongin seteistä on tullut jotain dena-ainetta?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096