Hei!
Nyt olisi kiva saada vähän neuvoja.. Olen tehnyt kaksi kertaa makkaraa kotona ja lopputulos on ollut näin aloittelijalsi ihan ok. Olen tehnyt "Choritzoa ja Bratwurstia" ja käyttänyt lampaansuolta.. Lihana suurelta osin sianlihaa (Kylkeä,niskaa ym ja lisäksi ihan valkoista talia. Maku on suurinpiirten ok mutta jostain syystä pannulla , pienellä lämmöllä paisettaessa on ollut ongelmana se että "rasvat" tihkuvat pannulle ja kuoreen jää lihat ja mausteet. Lopputulos on kuivahko,kiinteähkö, mutta ei kimmoisa , olisin tavoitellut tavoitellut tehdasvalmisteisen tyyppistä vähän "notkeampaa" lopputulosta. Minulla ei ole ollut massassa yhtään jauhoja eikä muutakaan sideainetta , mitähän voisi kayttää ?
Kertokaahan muutkin kokemuksia - odotan mielenkiinnolla hyviä vinkkejä.
Voisko tällä palstalla saada ohjeita kotona tehdystä makkarasta
WURSTI
0
91
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Epäily: Oppilas puukotti kolmea Pirkkalan koululla
Tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin kolme oppilasta on loukkaantunut puukotuksessa Pirkkalan Vähäjärven koululla. Myös e3067718Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne856019Jos olisit täällä
Tosin en tiiä miks oisit. (Ja hävettää muutenkin kun ei muka muulla tavoin osaa kertoa tätäkään) Jos jollain pienellä1733571Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee322057Pirkkalan koulussa puukotus, oppilas puukotti kolmea
Ilmeisesti tyttöjä ollut kohteena.1951911Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san221906- 361679
- 441494
- 551452
- 221441