Kun suunnittelet viettäväsi leppoisan luku-iltayön sohvannurkassa, niin varaapa luettavaksi Mats-Eric Nilssonin kirjan "Aitoa ruokaa". Nilsson luonnehtii kirjaansa "Väärentämättömän ruuan oppaaksi".
Jollei tämän luettuaan tule perustelluksi einesten ja muiden prosessoitujen ruokavalmisteiden arveluttavuudesta, voikin sitten ottaa jääkaapista sen einespizzan sekamehun kanssa ja jälkiruuaksi kasvisrasvajäätelöä tuubisuklaakastikkeen kuorruttamana.
Moni sanoo, että ruuanvalmistus on vaivalloista, aikaa vievää eikä tulos aina maistu siltä, mihin on kaupan eineksiä syödessään tottunut. Kaikki nämä perustelut kyllä pitävät paikkansa,mutta. Vaivalloisuus: kaiken oppii, niin uinnin kuin uuden Windowsinkin. Aikaa vievää: löytyy sekä nopeasti valmistettavia kotiruokia että taitoa oppia suunnittelemaan ruuanlaittoon tarvittavaa ajankäyttöä. Erilainen maku kuin mihin on tottunut: katastrofiko; lisäaineettomuus ja mahdollinen painon putoaminen lieventävät katastrofin tuntua!
Niin paljon bluffia
E(päruoka)
0
75
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743032
- 712901
- 681842
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191732- 241667
- 271661
- 201620
- 481307
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91289- 381283