Hei,
arvelin kysellä osaako joku arvata kannattaako kiteiseksi mennyttä toffee satsia yrittää elvyttää.
Yritin valmistaa toffeeta ilman maissisiirappia (koska sitä ei Kuopiosta löydy!) ja kävi juuri kuten pelkäsin: lopputulos on toffeen makuista "sokeria". Pysyy kasassa, mutta on "jauhoista".
Reseptissä on lähinnä sokeria, voita ja kondensoitua maitoa jotka keitellään 116 asteeseen.
Etsin tietoa tuon maissisiirapin korvaamisesta ja löysinkin paljon ideoita, joista yksi oli lisätä "dash of lemon" jota epämääräisyydessään testasin mutta ei siitä ainakaan pienenä määränä ollut apua.
Maissisiirappi on inverttisokeri ja sen (kemialliseksi) korvajaksi on ehdotettu esim. hunajaa (joka ymmärtääkseni on myös sellainen) ja voisi toimia tuossa tarkoituksessa.
Kysymykseni on: voiko toffeen vielä uudelleen sulattaa kattilassa, lisätä siihen vaikka tuota hunajaa ja kuvitella vielä homman onnistuvan? :)
Kiitos vinkeistä!
Kiteisen toffeen pelastaminen (ilman vaaleaa maissisiirappia)
cocci
0
157
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732845
- 642723
- 681802
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä161610- 201570
- 151422
- 481277
- 381253
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91239