o.Jättelö, karkit, maustettu (ei suola) sipsit, limsat ym ym... kaikkialla on näitä aineita, luulin että riittii jos en söisi vehnä orha ruis tuotteet mut ei näin.
Toki kaura puuro voin syödä (Elovena luomu kaurahiuttale), onneeks, mutta vaikeetta on koska keiaki on elinikäinen immuunihäiriö tauti.
Tänään söin Pirkka vanilja jäättelö (sisältää glukoosisiirappi) ja saksalainen Glutano "kakakowaffeln", vohvelit (sisältää maissijauho ja maissitärkkelys) jonka ostin koska hyllyllä oli merkattu "gluteenivapaaksi" (Citymarket), en tiedä kummasta tulin huono mutta nyt vatsa kramppaa ja tuli myös, ainakiin minulle tyyppillinen, "astma kalttainen" tunnelma ihan kuin haluaisin yskätä ja sen lisäksi hermostunut sydän (hermot).
Nyt kun tajusin että MAISSI oli taas kuviossa vihdoinkiin tajuisin että en voi missään syödä tuotteita joka sisältää maissia missään muodossa (Maissi/-tärkkely/-siirappi/-glukoosi,
englanniksi mm. Corn Syrup/ -Starch/ -Glucose-Syrup)...
Tästä nyt vähän ihmettelin ja kävin katselemaan netissä, ja kyllä näin on, Maissi on todella huono, ja muuten vaan tämä nykypäivän GMO modifioittu Monsanto tyyppinen maissi joka sisältää korkea taso glukoosi joka käytettään kaikkialla mm myös makeutus aineena on tosiaan vaarallinen.
Minä kyllä epäilen kovasti kun olen sairastunut keliakiin tänä vuonna on kovasti tekemisissä näistä uusia GMO viljat ja maissi ja sen eri sivutuotteiden kanssa.
Harvoissa keliaki potilaiden tapauksessa ilmestyy HERMO VAURIOITA, olen menettänyt tunteet suurilla osilla ala-jalkaan alueella, ja yhdellä jalalla lihas ei enää toimii normalia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gluten-sensitive_idiopathic_neuropathies
Tässä mielenkiintoisia linkkejä:
http://www.glutenfreesociety.org/gluten-free-society-blog/corn-gluten-damages-celiac-patients/
Many gluten free products use corn as an assumed safe grain substitute. Are you buying into this myth?
"A Study published in the journal Gut identified that corn gluten caused an inflammatory reaction in patients with celiac disease.
“The observation that corn gluten challenge induced an abnormal NO reaction in some of our patients with CD is intriguing as maize is considered safe and is recommended as the substitute cereal in a gluten free diet.”
"
GUT - An international peer-reviewed journal for health professionals and researchers in gastroenterology & hepatology
http://gut.bmj.com/content/54/6/769.full
Gut 2005;54:769-774 doi:10.1136/gut.2004.057174
Small intestine
Gut mucosal granulocyte activation precedes nitric oxide production: studies in coeliac patients challenged with gluten and corn
G Kristjánsson1,
M Högman2,
P Venge3,
R Hällgren4
1Department of Gastroenterology, Uppsala University Hospital, Uppsala, Sweden
2Department of Medical Cell Biology, Section of Integrative Physiology, Uppsala University Hospital, Uppsala, Sweden
3Laboratory for Inflammation Research, Uppsala University Hospital, Uppsala, Sweden
4Department of Rheumatology, Uppsala University Hospital, Uppsala, Sweden
Correspondence to:
Dr G Kristjánsson
Department of Medical Sciences, Uppsala University, Department of Gastroenterology, Uppsala University Hospital, 75185 Uppsala, Sweden; gudjon.kristjansson{at}medsci.uu.se
Accepted 1 February 2005
Revised 27 January 2005
Maissi/-tärkkely/-siirappi/-glukoosi ym VAARALLISTA!!!
GMO kehittää KELIAKI
1
589
Vastaukset
- GGNORE
Olisiko todisteitakin asiasta?
Tässä ainoa todiste jonka toit esille on se, että gluteeni vahingoittaa sille yliherkkiä ihmisiä, eli keliaatikkoja. (ei kai? Ihan tosi? mitä seuraavaksi? laktoosi-intoleranssit ei voi juoda maitoa?)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742942
- 652793
- 681822
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171669- 241657
- 201600
- 231553
- 481297
- 381273
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91259