Joensuun kukkoleipomo laittaa lanttukukkoon sokeria miksi pilata hyvä kukko sokerilla.
Ostin PORIN kalamakkinolta lantukukon.
4
163
Vastaukset
- Joensuu....
Joensuussa ei kylläkään ole kukkoleipomoa. Kuopiosssa ja Pieksämäellä on.
Terveisiä vaan sinne Porriin.
Lanttukukon imelyys tulee siitä että sitä haudutetaan pitkään ja matalassa lämmössä. - Vain niin
Älä nyt viitsi ihan joutavia julkisesti höpistä,ainakin tuoteselosteessa mainitaan SOKERI ja TEKIJÄ.
- todennnäköisesti
Joka on sitten kuka ? Tässä kun tavaan tuota Riikosen Kotileipomon lihakukon tuotesetta niin onhan tässä 60%sianliha, ruisjauho, voi , suola ja kananmuna. Valmistuspaikka Onttola joka on tässä Joensuun kupeessa.
No mitstäs sinä onneton porilainen reappana oot saanut sokeroidun Joensuulaisen lanttukukon ? Ja mänikö elämäs pilalle ?
- Kuulehan nyt
Minä muuten olen syntynyt ja 20 vuotiaaksi elänyt Kontiolahdella lähtenyt töihin Poriin teinaamaan leipää ja sen päälle muuta,kun Höytiäisen suolalahnaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 632594
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096