Monta kertaa viini pitää lapota ja minkalaisessa lämpötilassa antaa hiivan laskeutua.? Onko jääkaappi hyvä paikka ja kuinka kauvan?
Monta kertaa lappoan viinin?
ekakertaaviiniä
2
504
Vastaukset
- Viininoviisi
Kerta käymisen jälkeen, Sitten riepottelet astiaa kunnes kaikki hiilidioksidi on poistunut. Sitten lisäät kirkastusaineet ja annat vaikuttaa viikon ajan ja lappoat pulloihin. Älä lappoa loppuun saakka sillä siellä on vielä jonkin verran sakkaa pohjalla. Näin on saatu ihan kirkasta viiniä. Kirkastusta tosiaan pitää odottaa se viikko.
- LämpimätKädet
Minä olen käytännössä aina laponnut viinin/kiljun kahteen kertaan ja mukavan kirkasta on tullut :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 632604
- 681772
- 241597
- 201530
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096