Löysin vanhasta lehdestä ihanan appelsiinipiparireseptin. Reseptissä piparkakkujen päät oli kastettu valkosuklaaseen ja minä ajattelin tehdä niistä jouluversiot ja kastaa päät punaiseen suklaaseen...
Sulatin valkosuklaan ja lisäsin joukkoon punaista elintarvikeväriä, mutta tulos oli kaikkea muuta kuin toivottu; suklaasta tuli klimppistä raemössöä - se siis meni totaalisen pilalle.
Onko vinkkejä miten ja millä ainesosilla saisin joulunpunaista suklaata ?
Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
Suklaasta punaista?
Tehno-tonttu
2
125
Vastaukset
- hjelppsiskö?
Sekoita elintarvikeväri ensin pieneen määrään lämmintä kasviöljyä tai kermaa ja sekoita seos valkosuklaaseen.
Muista, että sekoitettavien aineiden lämpötilojen tulee olla lähellä toisiaan ettei tapahdu paakkuuntumista tai juoksettumista.- Tehno-tonttu
Kiitos vinkistä... pitänee kokeilla uudestaan. Itsekin hiukkasen ajattelin, että josko olis pitänyt kermaan sekoitella...
Mukavaa joulunalusaikaa!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742872
- 642743
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171629- 201580
- 181464
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91239