Kanamestarin insinöörit ovat pitkän kehitystyön tuloksena päättäneet uusia kanankoipipakettiensa etiketit, nyt etiketissä lukee "Valmistus uunissa 60min" mutta koska lämpötilalla ei insinöörien mielestä ole mitään merkitystä, olettanen että sen voi valita vapaasti väliltä 100 - 300 celsiusta.
PS. Edellisessä pakkauksessa oli maininta uunilämpötilasta.
"Valmistus uunissa 60min"
6
3741
Vastaukset
- kelpasikoohjeeksi
60 minuutissa tsikkeni kypsäksi niin se tarkoittaa noin 180 astetta.
Toki tarkkaile tilannetta eli jos ottaa liikaa väriä pintaan niin pudota lämpöä ja peitä esim. foliolla.
Heston taas valmistaa kokonaisen tsikkenin 90-100 asteessa koivet levällään antaen muhia noin 3-4 tuntia kanan koosta riippuen ja ruskistaa sen loppuvaiheessa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
Mutta Hestonhan tekee kaiken vähän toisin kuin perinteisesti. Lihan sisälämpötila on tärkeintä eli tökkää paistilämpömittari paksuimpaa kohtaan ja kun lämpö on Hestonin mukaan 65 astetta niin tsikkeni on kypsä - tosin jos haluaa olla varma salmonellan tuhoutumisesta niin lämmön tulisi olla 74 astetta.
Koipipalojen ollessa kyseessä niin 60 minuuttia 180 asteessa riittää varmaan niiden kypsentämiseen tautivapaasti. Tsekkaa toki niiden väriä aina välillä etteivät pala ja kauniin ruskean pinnan saa myös loppuvaiheessa laittaen uunin grillivastukset päälle noin 10 minuutiksi. - sgrehg
Kanamestari on näköjään vaihtanut toimittajaa, nyt kana on samaa lpaskaa mitä Atrian lootissa (VIHAAN sitä tympeän mautonta hapanta kusista makua!). No, onneksi parempaa (entistä kanamestaria) kanaa löytyy mm. Pirkka-tuotemerkin alta.
- koipifani
Tässä siis kuva Kanamestarista vielä silloin, kun kana (ja marinadi) oli hyvää:
http://eurofood24.ru/image/cache/data/li00488-500x500.jpg
Tässä paras vaihtoehto:
http://www.k-ruoka.fi/ProductImages/2386495800003.jpg
Toinen hyvä vaihtoehto:
http://www.kauppahalli24.fi/media/catalog/product/cache/1/image/400x/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/p/r/preview_1.jpg
Täyttä paskaa:
http://www.atria.fi/_layouts/Endero.Atria.Web/Images/Tuote/662x331/1323.jpg
http://www.eekoo.fi/sites/default/files/koipireisi.jpg- mikävittuon
Atrian BROILERIN PAISTIPIHVIKIN, joka ennen oli hyvän maukasta ja mureaa, on näköjään muuttunut samaksi kusenmakuiseksi paskaksi kun tänään erehdyin jälleen ostamaan! Eikö tälle kanaruokien raiskaamiselle loppua näy???
- puolikupsä_kana
Meet vaan tällä J Tukiaisen ohjeella...
"
Johannan herkku grilliateria tänään! Nams!
From Johanna Tukiainen
05.08.2013 22:45
Pihvit pitää olla mediana eli poulikypsää, k
Kana ja voivat olla puolikupsiä, kiiitos Kangasala joka autoit mua nukkumaan ja rauhoittumaan!
" - uuniKANA
https://tajutonkeittokirja.wordpress.com/2012/09/22/ranskalainen-luomukana-saa-pataa-2/
http://nana-superfitme.fitfashion.fi/jamie-oliverin-uunikanaa/
http://blogit.kansanuutiset.fi/lahioruokaa/klassikko-kokonaisena-paistettu-kananpoika-westermanin-tapaan/
kuitenkin boileriohje:
http://helpporuoka.blogspot.fi/2014/11/ranskalaista-kanaa.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 873196
- 883033
- 681862
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191822- 281722
- 211691
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi331345- 481327
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91309