SUOMI HINTA: http://tapahtumalaite.fi/shop/myytavana/lammin-keittio/kiertoilmauunit/-/product/bartscher-at-400-kiertoilmauuni/144
ja
SAKSA HINTA: http://www.grimm-gastrobedarf.de/bartscher-heissluftofen-at400_bar-105780.html
SUOMI: 1641,71 €
ja SAKSA: 857,09 €
Saksasta tilattuna ei alv veroa, eli -19% vielä hinnasta pois.
Miksi ravintolat konkassa?
6
304
Vastaukset
- seonvaikeabsnis
Ravintelit tuskin ovat konkassa kiertoilmauunien takia vaan osaamattomuuttaan eli ruoan laatu ei vain saa asiakkaita enää sisään - kerran käynyt ja siihen se jäi.
Jos ruoka on hyvää niin ravintelin ulkopuolella on jonoa lounasaikaan - jos näin ei ole niin jotain päin helevataa lafka tekee.
Maksavat asiakkaat äänestävät aina jaloillaan ja jos eivät saa rahoilleen vastinetta niin muuttavat helposti naapuriin.- totuussattuu
Ei edes ravintolatoiminta tuota heti voittoa, ja jos kaikki laitteet ravintolassa on ostettu SUOMI hintaan, niin investointien kuolletus, eli niiden maksamisessa kestää yli tuplasti kauemmin kuin muualla euroopassa. Kun rahat loppuu ennen kuin asiakkat vakinaistuu, on konkurssi valmis. Nyt ei todellakaan ole kyse yhdestä uunista, vaan koko ravintolakalusteiden investoinnista, usein velkarahalla. Ravintolaan tarvitaan siis muutakin kuin se 1 mikro ja se 1 kiertoilmauuni.
- ravintonjaruokalanero
totuussattuu kirjoitti:
Ei edes ravintolatoiminta tuota heti voittoa, ja jos kaikki laitteet ravintolassa on ostettu SUOMI hintaan, niin investointien kuolletus, eli niiden maksamisessa kestää yli tuplasti kauemmin kuin muualla euroopassa. Kun rahat loppuu ennen kuin asiakkat vakinaistuu, on konkurssi valmis. Nyt ei todellakaan ole kyse yhdestä uunista, vaan koko ravintolakalusteiden investoinnista, usein velkarahalla. Ravintolaan tarvitaan siis muutakin kuin se 1 mikro ja se 1 kiertoilmauuni.
Oikeaan ravintolaan ei tarvita mikroa!
- maikroveivi
Ei se mikro mikään pahulaisen värkki ole vaan ihan käyttökelpoinen lisälaite keittiöön kuin keittiöön oikein käytettynä - helpottaa hommia monella tavalla.
Toki toivoisi tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa, mutta aina se ei ole mahdollista ja mikro on oiva väline sulattamaan pakasteet, lämmittämään esivalmistelut jne... toki oikein käytettynä eli mikrossakin on muita asentoja kuin täysi teho.
- Huomentaa
Tarkasta hintasi. http://www.bartscher.de/opencms/opencms/content/Produkte/105780?__locale=en
- Kultaavuolemaan
Hyvin olet perillä arvonlisäverosta...
Ravintolat menestyvät huonosti koska verotus nostaa kuluja ja alkoholi on jo tukussakin kallista. Lounasravintolat tuottavat jos saat riittävästi sopimusruokailua, mutta töitä saat tehdä reippaasti.
Yhden uunin hankintahinta ei hommaa kaada mihinkään suuntaan. Kun hankitaan ravintolan tarvitsemat laitteet ne hankitaan yleensä könttänä ja kilpailutetaan toimittajat.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692683
- 632624
- 681782
- 241607
- 201540
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91470- 151382
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81197- 251106