1 kg hapankaalia
1 broileri (tai koipia tai rintapaloja/ kypsyvät tasaisemmin)
2 kkp tatteja, kypsennettyjä tai säilöttyjä
1 sipuli
2 dl smetanaa
siirappia
olutta
timjamia, kuminaa,katjanmarjaa
Hauduta hapankaali kypsäksi kannen alla. Tämän jälkeen mausta siirapilla, oluella, timjamilla ja kuminalla.Puhdista ja paloittele broileri, kypsennä palat voissa kunnes ne ruskistuvat pinnasta.
Kypsennä tatit ja hienonnettu sipuli yhdessä. Levitä uunipannun pohjalle kerros hapankaalia, kerros kananpaloja, kerros tatti-sipuliseosta ja jälleen hapankaalia. Tasita pinta ja levitä smetanaa paistoksen pintaan.Paista kohtalaisessa lämmössä kunnes broileri on täysin kypsä.
Voit tarjota lisäkkeenä punajuuresta, omenasta, piparjuuresta ja smetanasta valmistettua salaatia.
(Ohje Alexander Nevskin keittiömestari Hariton Ivanovitsh)
hapankaali kanapata
hapukaksashapukoor
0
184
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881517
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101380- 751146
- 1151109
- 661068
- 75971
- 68895
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255890Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12831- 33813