http://www.leipatiedotus.fi/tietoa_leivasta/pellolta_poytaan/leivan_tuotanto/leivan_sailytys
leivän säilytys -nyt varsinkin kesäaikaan
leipätuore
1
113
Vastaukset
- pännääkehiin
Hyvät ohjeet - itse säästän muutaman siivun seuraavaan aamuun ja loput laitan pakkaseen myöhempään nauttimiseen.
Valmiiksi siivutettuina voin ottaa pakkasesta tarvitsemani määrän ja sulattaa sen mikrossa varovasti - ei siis täyttä tehoa vaan alempi teho noin puolitoista minuuttia - näin leipä ei kuumene liikaa ja yleensä myös pinnan rapsakkuus säilyy.
Varsinkin tänä kesänä ilman oltua kosteampaa kuin tavallisesti niin näkkärit varsinkin ovat kärsineet ja rapsakkuus on kateissa - toki ne ovat syötäviä, mutta eivät niin rapsakoita kuin vielä talvella.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682550
- 592492
- 681732
- 211512
- 201450
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91400- 151312
- 381183
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81127- 251056