http://keskustelu.suomi24.fi/t/429005/kievilaiset-kotletit
http://www.datsha.com/ruokanurkka/
http://www.venajaseura.com/venaja-tieto/venalainen-keittio
Pozarskyn kyljykset
http://pokrova.fi/ruokailu/
Ester Veltheimin resepti, peräisin Omskista Siperiasta
1/4 kg kananrintaa
1/4 kg nuorta naudanlihaa
1 muna ja lisäksi 2 keltuaista
2 siivua ranskanleipää
2 dl kermaa
korppujauhoja
Liotetaan leivänsiivut kermassa, jonka jälkeen jauhetut lihat ja liotettu leipä sekoitetaan, lisätään muna, keltuaiset ja kerma. Maustetaan suolalla ja pippurilla. vaivataan seos hyvin taikinaksi ja pannaan jääkaappiin noin tunnin ajaksi, jona ainesosat tutustuvat toisiinsa.
Sitten muovataan taikinasta noin 7-8 sentin paksuinen pötkö, josta leikataan vähän yli sentin paksuisia siivuja. Nämä taputellaan korppujauhojen avulla soikeahkoiksi kyljyksiksi, jotka paistetaan reilussa voissa keskikuumalla pannulla.
Kieviläiset kotletit Bojarski kyljykset
Tosi_ruokaa
0
100
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista997750- 1075577
- 2754831
- 494753
- 733513
- 502798
- 582487
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222438Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292392- 412264