Teen usein popkorneja kattilassa ja olen kokeillut erilaisia öljyjä, rasvaseoksia ja voita kattilan pohjalla. Lopulta uskaltauduin kokeilemaan myös avokadoljyä, koska sen kiehumispiste on korkea. Pelkäsin maun olevan omituinen, mutta se olikin loistava! Maku on oikeastaan aika voimainen. Jyvät poksahtelevat hyvin kuumassa öljyssä ja avokadoöljy on terveellinen vaihtoehto. Suosittelen!
Vai keksiikö joku jotain pahaa tästä minun välillä lähes jokapäiväisestä herkusta/iltapalasta? Suolan määrää toki yritän rajoittaa.
Popkornien valmistaminen kattilassa avokadoöljyssä
Poppop
0
51
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682600
- 622562
- 681752
- 241577
- 201500
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91440- 151362
- 381213
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81167- 251086