En ole koskaan oikein tykännyt syödä kanaa, koska aina jäljelle jää niin paljon luuta, nahkaa, jotain tummaa ja niveliä ja jotain muuta kuin lihaa. Vanhemmat ovat muistelleet että heidän lapsuudessa nahka ruskistettiin pannulla ja se oli herkkua.
Miten te käytätte nahkat? Syöttekö ne maukkaina, nieleskelette kun on pakko ja ruoan poisheittäminen syntiä vai enkö olekaan ainoa joka ei suostu syömään nahkaa? Olisiko kellään tarjolla hyvää reseptiä nahkalle :)
Broilerin nahkan käyttö
7
773
Vastaukset
- HaluanLaihtua
Perkaa haluamallasi tavalla kypsennetyn broilerin nahat ja luut ennen tarjoilua, ja keitä niistä kananlientä. Ei minun perheessäni ainakaan ole pidetty sellaista käyttäytymissääntöä, että nahat olisi pakko syödä..Eihän niitä edes laiteta kanaviillokkiin ja vastaaviin ruokiin.
Itse saatan syödä uunibroilerista tai grillatusta broilerista jonkun verran ruskistuneita vähärasvaisia nahkaosia, mutta runsasrasvaiset pehmeät nahkapalat jäävät lautaselle. - Sopii_soosiin
Broilerin luut ja nahka käytetään yhdessä porkkanan ja sipulin kanssa kastikkeeseen.
Toki kastikkeeseen tulee mausteet mukaan ja hieman suurustetta sekä kanaliemifondia sekä kermaa. Samalla kun riisit kiehuvat valmistuu hyvä kastike toisessa kattilassa. Nahkaa en sellaisenaa syö, en edes grillattuna.- kanan_kera
oiva vihje -helahoito tehosekoittajaan ja surauta soseeksi, lisää siivilöityä (minä jäähdytän liemen (nyt pihalle,partsulle pakkaseen) ja valutan rasvan pois pinnalta.) sitä sitten mukaan kunnes saavuttaa kastike juokseen.
Huom kattilassa nestettä haihtuu ! Maustele lisää ja lopuksi kermaa.
- ääntäkohti
Kanan- ja siannahka (kamara) ovat trenditietoisen proteiininsyöjän herkkuja ja sopivat erinomaisesti myös laihduttajalle.
Se mikä tekee usein nahkasta "ällöä" on sen alapuolella oleva rasva.
Oikein kypsentämällä nahkasta tulee rapeaa ja vähärasvaista. Niistä voidaan tehdä myös perunalastujen kaltaisia vähähiilihydraattisia "naksuja".- kuoresta_kilpa
rapeakuorinen lintu
Parasta ankassa on nahka, ja se rapeus, Heikkilä kertoo. Hän suosittelee syömään nahan paitsi maun, myös terveellisyyden takia. Heikkilä selittää nahassa olevien aineiden olevan hyviä esimerkiksi nivelten terveydelle.
http://puolialastonkokki.blogspot.fi/2011/04/fantastinen-paistettu-kana-jamie.html
Molemmissa niksinä; huoneenlämpöiseen voihin yrtit, jotka työnnetään alapäästä nahkaa nostaen rintafileiden päälle - siis nahan väliin.
- inssikokki
Herranjestas... grilli/uunibroiskussa ihan sitä parasta on nahka, ja varsinkin rapeana. Kypsennyksen aikana se suojaa lihaa kuivumiselta ja sieppaa mausteista aromit itseensä.
Meillä rouva ei juuri siitä välitä, ja hän saakin usein sen isomman palan, kunhan mä saan "kuoret".
Mut joo, jos ei maistu, keittele liemi siitä luiden kera. - Suomessa
Meillä Suomessa ei sanota "nahkan", vaan "nahan".
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881507
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101370- 751146
- 1151109
- 661068
- 74965
- 68895
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255890Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12831- 33803