Olin kyläilemässä lauantaina veljeni luona ja grillasimme makkaraa, maistoin grillistä tullutta makkaraa ja räkäisin sen pois ja ilmoitin veljelleni että makkarassa on helvetin paha makuvika. Hän selitti naama punaisena että kyseessä on chilillä maustettu makkara ja siksi se maistuu joidenkin mielestä pahalta. Miksi makkaroihin tungetaan chiliä, tekee makkarasta karmean makuista. Kai kohta tuota tulista"mönjää" tungetaan kalaankin. Ymmärrän että maissa joissa kylmäketjut teurastajalta kauppiaalle katkeilevat ja liha pilaantuu niin pilaantuneen lihan makua peitellään väkevillä mausteilla mutta ei sitä meillä tarvitse tehdä. Chili pilaa kaiken ruuan mauan peittämällä sen ruuan oman maun.
Chili ei sovi makkaraan
JaskaSomerolta
2
134
Vastaukset
- tavallista_ruokaa
Samat sanat. Vaikka sitä nyt tungetaan joka paikkaan en tykkää. Pahin mahollinen oli evääksi ostettu reissumies kana chili voileipä. Ei mennyt alas nakkasin nuotioon ja leivät ahvenille. Ihan yliarvostettu koko chili.
- SuomalaiseenMakuun
Makunsa kullakin, aloittajalle vuosi suositella vaikka HK:n sinistä lenkkiä, siinä ei maistu juuri mikään.
Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista997873- 1075617
- 2754881
- 494843
- 763617
- 512859
- 632615
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222478Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292412- 412294