Tein tarkasti nettiohjeen mukaan paholaisen hilloa. Edelliskerralla tuli liian tulista, laitoin nyt chilin tilalle nokareen edellistä hilloa.
Kävi vain niin, ettei keitos jähmety! Sokerina oli hillosokeria. Samaa, mikä toimi edelliskerralla. Nyt minulla on noin 1,5 litraa paholaisen hillon ja sokerin makuista mehua. Millä sen saisi jähmettymään ja vielä niin, ettei ainakaan maku menisi pilalle? Minulla on ikivanhaa arrowjauhetta, ohratärkkelystä ja perunajauhoa. Käykö joku niistä ja miten teen itse työn? En ole mikään kokki, joskus vain itsekseni kokeilen.
Paholaisen hillo
soopankokki
1
404
Vastaukset
- pektiini
Martat miettii
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2011-08-24-08-05-42voiko-hillon-keittaa-uudelleen/
http://www.carloskokki.com/766
E440, eli pektiini tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä.
Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa (karviainen) sekä omenoissa ja sitrushedelmissä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1043364
- 883073
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä201913- 691896
- 381847
- 211731
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi341429Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91339- 481337