Luennon mukaan se on myrkkyä, joka pilkkoutuu kuten etanoli. Luonto on kuitenkin järjestänyt sen ympärille paljon kuitua.
https://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
Agave is Far Worse than High Fructose Corn Syrup
http://healthimpactnews.com/2013/agave-is-far-worse-than-high-fructose-corn-syrup/
Why Agave Nectar Is Not Worse Than High-Fructose Corn Syrup
http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/agave-nectar/
Mitä mieltä olette Agave-siirapin fruktoosista
365365
1
149
Vastaukset
- Anonyymi
Lämmitys/ kuumennus agavesiirapin tekovaiheessa tuhoaa siitä "hyvät" ravintoaineet. Se edesauttaa insuliiniresistenssin syntymistä ja maksatulehduksen syntymistä, ja vähentää punasoluja, mikä saattaa aiheuttaa huonoa oloa/oksentelua. Estää myös insuliinia. Eli on ehkä pahin kaikista sokereista. Olisin kiinnostunut kuulemaan, mitä luennolla kerrottiin agavesiirapista. Jos vielä muistat. Itse olen kokenut tämän aineen haittavaikutukset konkreettisesti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732845
- 642723
- 681802
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä161610- 201570
- 151422
- 481277
- 381253
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91239