🍚 Minä käytän imeytystekniikkaa, siis laitan kunnolla kiehumaan vain sen verran vettä kuin riisit vaativat kypsyäkseen, siinä 2,8 dl vettä per desi kuivaa parboiled-riisiä. Kansi päälle, sitten lasken lieden hellälle, hiljaiselle lämmölle välillä sekoittaen ja lopuksi annan olla pois liedeltä 5 minuuttia.
Yleensä tuo niksi toimii - riisistä tulee kypsää eikä pala pohjaan vaikka ylimääräistä vettä ei jäljelle jääkään. Lisäksi riisi säilyttää oman makunsa paremmin, kun sitä ei vedellä huuhdella. Maku jää asteen makeammaksi.
Huuhteletteko riisin vai käytättekö imeytystä?
1
106
Vastaukset
Ja 15 minuuttia keitän, ennen kuin otan liedeltä pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881527
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101390- 751306
- 681226
- 1151119
- 75991
- 68915
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255910Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12851- 33833