Käytän paistamiseen pelkästään voita. Ajattelin jotain voin ja öljyn sekoitusta. Mitä öljyä kannattaisi käyttää voin kanssa, ja mitä mihinkin ruokaan.
Öljyt paistamiseen
kgmr
2
223
Vastaukset
- brownbutter
Jotain mietoa öljyä kuten rypsi-, auringonkukka- tai mietoa oliiviöljyä (ei extra virgin) jne...
Ehkä on parempi paistaa ruoka ensin öljyllä (kestää korkeampia lämpötiloja) ja vasta loppuvaiheessa lisätä voita makua antamaan - näin voin hera ei pääse palamaan ja antamaan kitkerää makua ruokaan.
Ruskistettu voi on eri asia kuin palanut voi - pähkinäinen maku ilman kitkeryyttä. - 8tcl37
Avokadoöljy ei sovi paistamiseen eikä kylmäpuristettua rypsiöljyä, Flora merkkinen sekoitusta tuntuu toimivan, eikä ollut edes palmuöljyä joukossa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881537
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101410- 851344
- 691230
- 1151119
- 751001
- 69941
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255930Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18885- 34856