Siis maksaa ylimääräistä siitä, että saa samanlaista pöperä kuin kotonakin? Mielestäni ravintolakokemuksesta jää silloin uupumaan "pihvi".
Mikä idea kotiruokaa myyvissä ravintoloissa?
1
172
Vastaukset
- siskonmakkarakeitto7
Samaa ihmetellyt. Porukka käy safkiksella ja jopa viikonloppunakin "ulkona" syömässä hernekeittoa, makaronilaatikkoa, kanankoipia jne. Okei, hyviä perusruokia ja syön niitä itsekin, KOTONA. Kun menen ulos syömään (ja se ei oie siis mikään työmaaruokalaketju) niin todellakaan en maksa kymppiä jostain lihamurekkeesta tai kalasopasta. Niitä saa kotonakin ja niistä aineista mistä itse kukin haluaa tehdä. Ja tietää ruoan terveellisyyden, kun syöt sitä mitä ruokaan laitat.
Kun menen ravintolaan syömään, haluan jotain erilaista, sellaista mitä en kotona syö. Duunissa on omat tekemäni ruuat, en ajatellut maksaa jostain kalakeitosta kymppiä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732805
- 632694
- 681792
- 241637
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä151568- 201560
- 151412
- 481267
- 381243
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91229