Miksi kotiruoka maistuu paremmlata kuin ravintolaruoka? Eikös ravintolassa kuitenkin ole ammattilainen ruokaa valmistamassa ja kotikokit vain "harrastelee". Onko ruoka-aineet ravintoloissa huonompia? Huonontaako ravintolaruuan laatua suuret valmistusmäärät lisukkeissa? Huonontaako makua kiire vai eikö ammattitaitoa enää löydy? Missä mielestänne vika?
Kotiruoka parempaa
1
190
Vastaukset
- AinaSaaPettyä
Siis tarkoitin paremmalta. Nakkisormet nääs. :D
Nyt nimimerkkini ei enää pidä paikkaansa, sillä eilen löysin pienen kuppilan, jossa ruoka oli ihan kotiruuan veroista: keitettyjä perunoita, porsaanpaistia ja kotitekoisen makuista vaaleahkoa ruskeaa kastiketta. Salaatti oli tehty tuoreista aineksista. Missään paikkakunnan muissa ravintoloissa en ole vastaavaa ja yhtä hyvää ruokaa saanut.
Ravintoloissahan tarjotaan nykyään mautonta suurkeittiöruokaa tai kelvottomia ranskanperunoita, luokatonta lihaa (joskus paksulla jauholeivityksellä), ylikypsiä, kitkeriä kasviksia, ruovia salaattia, einesruokaa, ylikypsää kalaa, liian vähän keitettyä riisiä, ylikypsää pastaa, pussikastiketta. Kaiken kruunaa mausteiden puute. Olen testannut kalliit ravintolat ja huoltoasemat ja kaikkea siltä väliltä. Usein on käynyt niin, että mitä kalliinpi paikka, sitä huonompi ruoka tai annos on niin olematon, että joutuu lähtemään nälkäisenä pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 622592
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096