Olemme tehneet kotiviiniä useasti ja olemme onnistuneet noudattamaan ohjeita, mutta tällä kertaa lisäsimme vahingossa E6 Piihapon ensimmäisenä, kun luulimme, että se oli E1 Entsyymi. Unohdimme myös lisätä Sitruunahapon, mikä olisi pitänyt lisätä myös ensimmäisenä marjojen ja sokerin kanssa. Lisäsimme Sitruunahapon 2 viikon käymisen jälkeen, eli samaan aikaan kun lisäsimme E5 Käymisen pysäyttäjän.
Viini on siinä vaiheessa, että huomenna pitäisi lisätä E6 Piihappo ja E7 Kitosaani, mutta Piihapon me jo lisäsimmekin. Maistoin viiniä ihan vähäisen ja se maistuu lattealta, eikä siinä maistu sokeri juuri ollenkaan. Viinin pitäisi käydä ohjeiden mukaan vielä viikon, kun olemme lisänneet E7 Kitosaanin.
Mietimme, että onko viini juomakelpoista viikon kuluttua, vai onko järkevintä kaataa se viemäristä alas jo nyt?
Onko kotiviinimme juomakelvotonta?
hupsista123
1
844
Vastaukset
- omistajutuista
Kun itse tekee juomia, niin aina kannattaisi jokaisesta tehdystä erästä jättää yksi pullo talteen ja kirjoittaa miten tehty, päivämäärä jne.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096