Eli ihan tuollainen normi pala, jota esim. Prismassa myydään, sellainen puolen kilon palanen (PERKELE!) laitetaan uunivuokaan, mielellään paperia alle. Veri (PASKA SAATANA) kun ei helposti lähde palaneena. Pintaan suolaa ja mausteet maun mukaan (HELVETTI SAATANA), itse tykkään laittaa valkopippuria. Uuni päälle n. 175 astetta ja 30min - 40min. Tuntikin saattaa tehdä liian kuivaksi. TAI VEDÄ VITTU RAAKANA NIINKUIN INKKARIT SAATANA!. Parasta jäähtyneenä.
Maksaa uunissa
ChefDeLaTourette
1
856
Vastaukset
- Suolamaksaa
Maksa kokonaisena keitettynä on hyvää.
Perusmaksakastike voilla ja kermalla on meillä perushöttöä. Pitääkin tänään tehdä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881567
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla121440- 981380
- 691250
- 1161150
- 911100
- 69961
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n256948Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18915- 37887