Nykyisin tuntuu ravintoloissa olevan käytäntönä, että lisukkeet tarjoillaan eri astioissa kuin ruoka.
Siinä sitten pöytä on täynnä kippoa ja kuppia.
Pitäskö ne lisukkeet siis syödä omista asioistaan, vai kaataa töräyttää siihen lautaselle?
Kumpikaan tapa ei omasta mielestä ole niin mielekäs ja itse suosisin sitä, että alunperinkin ruoka tuodaan jos mahdollista yhdellä lautasella 😀
Lisukkeiden käyttö
2
324
Vastaukset
- jokainentavallaan
Salaatit/alkupalat syödään omalta lautaselta ja lämminruoka omalta lautaseltaan ja jos sattuu olemaan keittoa, sekin syödään omalta lautaseltaan. Toki voit tunkea kaikki samalle lautaselle jos siltä tuntuu, minä en tee niin.
- Lisävälipala
Toki alkupalat ja pääruoat ja sopat syödään omilta lautasiltaan, mutta kysymys oli lisukkeista.
Kun tilaan pihvin, siihen saa valita lisukkeita, kastiketta, perunoita, salaattia ja mitä lie, kaikki tulevat erikseen omissa kipoissa.
Siitä ne kai on sitten itse tosiaan tarkoitus kipata lautaselle 😀 Aika hassua.
Esim eräässä ravintolassa pihvi tuli lautasella ja salaatti pienessä metsllikuöhossa samoin kuin tilkuperunatkin oli erikseen samanlaisessa kipossa. Lautasella olisi ollut tilaa kokin laittaa kaikki siihen 😅
Ilmeisesti tässä saa asiakas vähän niinkö päättää miten tekee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096