Piti sitten tehdä hunajassa marinoituja valkosipuleja.
Valkosipulien kynnet kuorin ja panin purkkiin. Sitten tuli hunajan vuoro ja tenkkapoo. Se hunaja oli kiteytynyt kovaksi köntiksi. Kotimaista hunajaa, tottakai! Taannoinen hunajantuottaja sanoi, että hunajassa on jotakin vikaa jos se ei kiteydy ajan kuluessa.
Nyt kysyn viisaammilta, miten saan sen hunajan sen verran juoksevaksi, että se valuu kynsien joukkoon. Lämmittäminen epäilemättä tuhoaa hunajassa olevat terveelliset entsyymit, mutta mikä on se oikea tapa? Kun sekoitus on muhinut muutaman kuukauden, on se hunaja melkoisen vetelää, mutta miten alkuun? Aiemmissa tekosissani hunaja oli juoksevaa.
Kynsilaukkaa medessä
Keittiökemisti
0
1183
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682650
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096