Eli vesihauteessa kypsentämällä? Sous Vide -menetelmässähän ainekset suljetaan vakuumipussiin ja kypsennetään sitten 40-90 asteen lämpötilassa. Näin aromit eivät karkaa harakoille. Tässä pohdiskelen että riittääkö esimerkisi 90 astetta porsaan lihan kypsentämiseen?
Onnistuuko rimpsuluut Sous Vide -menetelmällä?
hitaasti.kypsyttäen
2
777
Vastaukset
- inssikokki
Aika kova on toi sun lämpötila.
Tsekkaas tosta vähän osviittaa:
https://extension.fi/sous-vide/kypsennysajat/
Mulla ei vakuumivempainta ole, minigrip toimii yllättävän hyvin korvikkeena.- riittääkö
Riittääkö 90 astetta tappamaan trikiinit yms. bakteerit?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881567
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla121440- 981390
- 691250
- 1161150
- 951137
- 69961
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n256958Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18925- 37897