500--600gr lohta nahoitettuna. Mieluusti tuoretta norjan merilohta.
Ota avara laakea vuoka älä voitele rasvalla , Lohesta tulee sopiva rasva..
Muut kalat on asia erikseen , niihin pohjalle voita... Kunnon nappi..
Lisää päälle suola, ohut huntu valkopippuria. Makua antamaan kanelia hieman ja kaarde mummaa. Älä säästele kaarde mummassa,laita näkyvästi
Tuore Tilliä reilusti. Sitruunan puolikas mehua, antaa pirteyttä.
Ennen sitä raasta sitruuna kuori talteen ja siroittele tillin päälle..myöhemmin
Päälle vielä punasipulia ja keltasipulia renkaina....Reilusti
Vain mielikuvitus on raja..........Makeutta Banaanista, appelsiinistä ym marjoista.
Kirpeyttä puolukasta karpalosta,, ja jytkyä Katajanmarjasta käytä varoen.
Paisto lämpötila 225astetta 10min 100astetta 20 min -- 25 min
Nauti salaatin tai Riisin kera..
Vaikka uusien perunoitten..
Bon apeti
Norjan herkku,Vuonojen lohi
kalle62v
1
421
Vastaukset
- makuja
Kiitos mahtavasta vinkistäsi , Lohesta tuli todellakin maukas..
Aura ja emmentaali sitrus kaneli ja kaardemumma oli positiivinen yllätys..
Suosittelen
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742972
- 682847
- 681832
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171689- 241657
- 261612
- 201610
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91269