Miksi kahvilan asiakastilojen siivousvälineitä ei käytetä keittiössä?
Siivousaineet ja -välineet
1
509
Vastaukset
- shiginellaeheckauhu
Aika helppo. Henkilökunnan puolella, ja erikseen keittiössä, työskentelee määrällisesti vähemmän väkeä, keittiöstäkin riippuen tietysti- ja esimerkiksi sillä kahvilan leipurilla/kahvinkeittäjä, kondiittorilla, on tiloissa säilytettävät työasut, ja työkengät, joissa siis ei ole
-mitään mikä olisi kulkeutunut kahvilaan ulkopuolelta. Ja avin tarkastajat valvovat yritysten käytäntöjä, terveystarkastajat taas, miten elintarvikehuoneiston siivous on järjestetty, että on ok.
Asiakkaat kuljettavat muassaan vaikka mitä=
... koiranshittiä basilleineen, räkäroippeita kadulta
... putkimiehen työkenkälikaa
...märkivää ihotulehdusta sairastavan visvaista eritettä stafylokokkeineen
...jne kivoja pikku ylläreitä, joita ihan normaali elämä sisältää, mm kolibakteereja ym vessatiloihinkin.
Jos olet alalla, sinun pitäisi tietää, että laitoshuoltajan töitäkin tekevä keittelee kahviakin ihmisille, eikä sairastuta heitä.
Hän puhdistaa näppiksiä herrojenkin toimistoissa. Pesee säätyyn katsomatta kaikkien vessoja, monenlaisia lattiapintoja eri menetelmiä käyttäen.
Tiedätkö itse mikä helppo käytäntö tappaa jokaikisen pöpön esimerkiksi puuvillaisista lattialiinoista?
Kysymyksestäsi sai hyvät naurut.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692673
- 632614
- 681772
- 241607
- 201530
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251106