Menimme ravintolaan seurueella lasten kanssa suurin odotuksin. Pahat enteet tulivat jo heti ovelta, siellä tuoksui savu. Vieläkin lapset muistelevat viime kesän puutarhakutsuja jossa tarjoiltiin savukitkerää ribsiä ja veristä nautaa.
Pöydässä tutustuimme ruokalistaan ja pelko valtasi meidät. Kaikki ruoka käryytetään puuhiilillä. Kauniisti pyysimme voisiko meidän annokset vain keittää ja käyttää hetken grillissä. Siitä kieltäydyttiin kohteliaasti. Lapset alkoivat vääntää jo itkua. Jätimme siis kaiken grilliruuan sivuun. Paha olo vain paheni, etanat oli pilattu homejuustolla, lohikeitto koroanterilla jne päädyimme tilaaman salaatteja. Lapsille olisimme halunneet höyrettyjä nakkeja mutta niitä ei ollut. Aloimme olla jo tosi huolissaan. Tilasimme heille jälkkärit ja aikuiset söivät nopeasti salaatit. Se siitä ihanasta launtaipäivästä.
Ravintola rugosa
7
224
Vastaukset
- Kyllästynyt
Sympatiat teidän puolella! Miksi kaikki on jatkuvaa kikkailua, käryttämistä, savustamista, voimmakkaita juustoja ja mausteita. Sitten lasiin amaronea, tuota paksua hilloviiniä.
Missä on paikat josta vielä lehtipihviä, ceasaer salaattia, rapuleipää ja metsästäjän leipää?- Anonyymi
Alepan lounashyllystä.
- Eitännekiitos
Ihan oikeesti! Pysykää siellä maalla ja syökää abc bonuspannua! Ei hesan ravintolat tarvitse teitä. Olitte varmaan todella rasittavaa seuraa muille ravintolassa, mölisitte kovaan ääneen murteella ja lapsenne oli huonosti puettu.
- Hkgir
Käyttikö ne mausteita? En helvetti mene sinne.
- Gastronautti
Meillä kyllä päinvastainen kokemus merellisessä Lauttasaaressa sijaitsevasta ravintola Rugosasta. Olimme tehneet pöytävarauksen TableOnlinesta (https://www.tableonline.fi/ravintola/rugosa#), mikä olikin hyvä sillä ravintolassa olikin ruuhkaa. Luomuruoka yllätti myös positiivisesti ja tuo puuhiiliuuni oli pelkkää plussaa.
- Anonyymi
HYI ETTÄ ihan kuvottaa ajatus ei kypsästä PIHVISTÄ SEN PITÄÄ OLLA KOVAA JA KOPPURAISTA KUIN KENGÄNPOHJA MUUTEN TULEE MATOJA!!
ja ruoka juomaksi maitu lasi! eikä mittää WIINIÄ - Anonyymi
On se kumma kun ei saa aitoa bbq ruokaa, kaikki pitää kärtsätä ja savustaa. Haloo, savustus on maaseudun ukkojen hommaa jos savukalasta pitää. Savustus on säilöntätapa niinkuin suolaus. Herkut tehdään ihan toisella tavalla, keittämällä ja pinnat kaasugrllissä. Höyryuuni onkin jo protason hommaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742942
- 652793
- 681822
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171669- 241657
- 201600
- 231553
- 481297
- 381273
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91259