Onpa kätevä niksi, täytyy testata heti ensi kerralla.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000006314593.html
Helpottaa varmaan ohutkuorisissakin, vaikka ei noin helposti lähtisikään.
Perunan kuorinta helpoksi
6
131
Vastaukset
- Anonyymi
Jos ei viitsi katsoa, niin videolla tekee perunan ympäri viillon ennen keittämistä, keitettynä sitten kuori lähtee helposti. Sama taitaa toimia tomaatin kuorinnassa.
- Anonyymi
Isot perunat voi vaan halkaista, mutta menee varmaan hiukan ravinteita keitinveteen, vaikka ei kai perunassa paljon olekaan. Olen nykyään niin laiska kuorimaan että syön usein kuorineen ellei ole kovin paksut.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Isot perunat voi vaan halkaista, mutta menee varmaan hiukan ravinteita keitinveteen, vaikka ei kai perunassa paljon olekaan. Olen nykyään niin laiska kuorimaan että syön usein kuorineen ellei ole kovin paksut.
Viillostakin menee ravintoaineita keitinveteen. Itse syön myös kuorineen, suorastaan pidän perunan kuoren mausta, napsin vain huonot kohdat pois jos niitä on. Söin eilen keitetyn punajuuren kuorineen rosollissa, en huomannut maussa mitään eroa kuorittuun. Myös porkkanan raastan kuorineen, pesen kyllä hyvin harjalla. Lanttua, jota käytän myös raasteena, en ole vielä kuorineen syönyt.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Viillostakin menee ravintoaineita keitinveteen. Itse syön myös kuorineen, suorastaan pidän perunan kuoren mausta, napsin vain huonot kohdat pois jos niitä on. Söin eilen keitetyn punajuuren kuorineen rosollissa, en huomannut maussa mitään eroa kuorittuun. Myös porkkanan raastan kuorineen, pesen kyllä hyvin harjalla. Lanttua, jota käytän myös raasteena, en ole vielä kuorineen syönyt.
Solaniinia on mukamas kuorissa aina vaikka ei olisi vihreä peruna, mutta tuskin kovinkaan haitallisia määriä. Ohut kuoriset perunat olen itsekin laiskuuttani syönyt kuorineen, mutta kyllä sen maun erottaa enkä oikein tykkää. Joskus olen syönyt porkkanalaatikkoa kuorineen tehdyistä porkkanoista ja aika hirveää oli. Raakana syön kyllä porkkanoita kuorineen, mutta paremman makuista olisi ilman.
Punajuuressa ainakin isommissa on niin paksut kuoret että tuskinpa on hyvää. Punajuuren lehdissä on nitraattia joten luultavasti myös kuorissa, mutta keittäessä vähenee.
https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/402925/Vaarallinen villitys ravintoloissa ala syo punajuurien naatteja
Pienenä ja tuoreena melkein mikä vaan menee kuorineen, mutta ainakin lanttuihin tulee isoina puumaiset kuoret. Banaaninkuoristakin tekevät ruokaa, mutta niissä on paljon myrkkyjä.
Toinen ääripää on kokeilla tuhlata kuorimalla älyttömän paksusti.
- Anonyymi
Onko tuo se vessaharja akkuporakoneeseen niksi?
- Anonyymi
Tarkoitettu uusille perunoille, joista kuori irtoaa helposti.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kuori-perunat-sekunneissa-tiesitko-naita-pottufaktoja/4388582
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881567
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla121440- 981390
- 691250
- 1161150
- 951137
- 69961
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n256958Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18925- 37897