Mites sitten toimitaan, jos ihmisellä on paljon yliherkkyyttä, monille ruoka-aineille ja varsinkin lisäaineille, E-koodeille, gluteenin ja laktoosin lisäksi ?
Alkaa olla vaikea löytää mitään syötävää, mitä uskaltaisi syödä, ilman oireilua.
Poissuljettuja ovat varsinkin härkäpapu, joka lisäksi laukaisee autoimmuunisairauksia, mutta siis pavut, herneet, kaalit, sipulit, idut, monet sienet, linssit, maapähkinät, chili, jne. v
Kaikkia allergia-oireita aiheuttavia ruoka-aineita ym on myös vaikea jäljittää, kun niitä voi olla vedessä jota juo, tai jonkin turvalliseksi mielletyn ruoka-aineen käsittelyssä tms.
Pitäisi saada lista kaikista ruoka-aineista, joita pystyisi syömään, mutta mistä sellaisen saisi ?
Sulfiittiallergia ja yleensä vakavat ruoka- ja lisäaine-allergiat - mikä avuksi ?
2
206
Vastaukset
- Anonyymi
Itse jouduin tuollaiseen kierteeseen kun asuin Helsingissä. Siellä on vedessä klooria, ilmassa saasteita , plus nuo ruoka-aineongelmat.
Ajattelin että tilani on jo yleismyrkytys joten päätin muuttaa pois hesasta.
Kun eliminoi myrkyt yksitellen niin alkaa toipua.
Juo kaupan lähdevettä tai hankkii vedenpuhdistimen. Muuttaa alueelle missä saa päivittäin hengittää puhdesta ilmaa. Ja ensimmäisen jättää pois maidon.
Opettelee uutta ruokavaliota askel kerrallaan.
Muuttaa asuntoon joka ei haise viemärille tai homeelle. Jne. - Anonyymi
Sulfiitista tulee todella myrkyttynyt olo joten viinejä ei voi juoda.
Yllätys voi olla että sulfiittia on myös voileipäkekseissä jotka olisi niin herkullisia mutta niistä on vain luovuttava.
Joissakin lääkkeissäkin sitä on.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692723
- 632664
- 681792
- 241627
- 201550
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91480- 151392
- 381233
- 441216
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81197