millä makeutusaineella voisi kotona tehtyä siideriä makeuttaa? olen muutamaan otteeseen yrittänyt esim.hermesetaksella, mutta mielettömät paineet sekin pulloon tekee. eli mikä olisi sellainen makeutusaine jota hiiva ei käytä?
rutikuivaksi käynyt siideri kun ei ole kovin hyvää...
kotisiiderin makeutus???
3
1704
Vastaukset
- reino
jos pulloihin tulee painetta siideri ei ole ihan käynyt loppuun, eikä se kyllä ilman käymisen estoa taida ihan loppuun ikinä käydäkkään. Mutta kyllähän siideripullossa saa vähän painetta ollakkin, eikös niihinkin kuulu lisätä se puoli teelusikallista sokeria/pullo hiilihapon muodostumista varten?
- joni
elikkäs kun sokeri käy loppuun, tulee siideristä sairaan kuivaa. olisiko sitten ideaa tehdä niin että käyttää se pore vielä aika makealla ja sitten laittaa pysäyttäjä? aika työläs tapa. eikö ole mitään keinotekoista makeuttajaa jota hiiva ei käytä?
- kokeiliJa
Suosittelen kokeilemaan steviaa..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1043394
- 883083
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä201933- 691906
- 381867
- 211741
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi341439Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91349- 481337